woensdag 29 juni 2011

Smile!

Na deze heerlijk koele dag, weer tijd voor een nieuwe kaart op mijn blog! Als afscheidscadeautje voor de juffen van Roan had ik boekenbonnen gekocht. Uiteraard moest daar een kaartje omheen gemaakt worden! Ik gebruikte de geweldige bloemenstempel van Papersmooches. Deze heb ik met copics en papier van Basic Grey "ingekleurd". Met glossy Accents heb ik de tanden van de bloem mooi glimmend gemaakt. Bloem op een envelopje geplakt (daar kwam de boekenbon in te zitten), en de kaart afgemaakt met Basic Grey papier en een tekststempel van Papertrey Ink.

Nu ga ik nog even genieten van de koele lucht buiten, heerlijk dat het niet meer zo benauwd is! Fijne avond allemaal!

woensdag 22 juni 2011

Each Card Is Unique challenge juni: Dots!

Goedemiddag allemaal! Deze maand doe ik voor het eerst mee aan de challenge van Each card is unique van Bianca. Het thema van deze maand is dots.

De dots op mijn kaart heb ik gemaakt met bubbeltjesplastic. Ik heb er een stukje van vastgeplakt op een acrylblok en het op een inktpad gedrukt, en hier en daar op mijn kaart afdrukjes gestempeld. Ik vind het zelf wel een leuk effect geven!

De uiltjesstempel is van Unity, het hartje van Tim Holtz, achtergrond envelope pattern van Hero Arts, en de tekststempels zijn van EK Succes (Nostalgiques). Ik heb alles gestempeld met distress inkten, de uiltjes hebben een laagje clear embossingpoeder gekregen.

vrijdag 17 juni 2011

Dubbel

Oh, het is alweer vrijdag vandaag! Wat vliegen de weken om....Vandaag doe ik mee aan de challenge van Waltzingmouse! Ik heb hiervoor twee kaartjes gemaakt. Het was voor mij de eerste keer dat ik met een schets werkte, en het is me eigenlijk best goed bevallen! De eerste kaart is deze:

Ik heb hiervoor verschillende stempelsets gebruikt: Frame it, Off Beat Backgrounds en de Dainty Doilies large set (tekst). Het papier (Oranjeroze vlak en cupcakjes) is van Basic Grey. De cupcakjes heb ik gekleurd met copics en stickles.

En, dankzij een idee van mijn man, de tweede kaart:
Hiervoor heb ik de boompjesstempels van de set "Teeny trees" samen met de onderkant van de cupcakes (Frame It) omgebouwd tot luchtballonnen. De achtergrond heb ik gemaakt met Distress inkt en de tekst is van de set "Say it with style".

Ik ben benieuwd wat jullie van de kaarten vinden!

Waltzingmouse sketch challenge

Voor deze kaart heb ik de boompjesstempels van de set "Teeny trees" samen met de onderkant van de cupcakes (Frame It) omgebouwd tot luchtballonnen. De achtergrond heb ik gemaakt met Distress inkt en de tekst is van de set "Say it with style".


donderdag 16 juni 2011

6 jaar

En voor de broer van Jurre, die vandaag jarig is, maakte ik deze kaart. De stempels zijn van Waltzingmouse (achtergrond, label en raket). De raket heb ik gekleurd met copics, en het venster met glossy accents ingesmeerd. Het cijfer is van chipboard, en deze heb ik met zilveren embossingpoeder bewerkt. De letters zijn van Eline Pellinkhof. Stoere kaart voor een stoer jochie!

dinsdag 14 juni 2011

Happy birthday!

Goedemiddag allemaal! Wat een heerlijk zonnetje hier, genieten! Het Pinksterweekend is weer voorbij, ik hoop dat jullie genoten hebben? Voor ons begon het vrijdag al, mijn verjaardag. We zijn naar Dierenpark Amersfoort geweest, 's avonds lekker uit eten met mijn familie en daarna nog 2 vriendinnen op de koffie. Ik ben flink verwend, onder andere met het theeservies van Babette (stond hoog op m'n verlanglijstje) en lekkere badbruisballen van Lush. We hebben nu nog geen bad, maar straks in ons nieuwe huis wel....dus ik kan me er al op verheugen!

Afgelopen weekend niet zoveel tijd gehad om kaartjes te maken, maar dit kaartje had ik nog niet laten zien. Voor het zoontje van een vriendin, die gek is op vissen.

Ik heb de stempels van "Oceans of joy" van Hero Arts gebruikt, ze gekleurd met copics en de oranje vis met stickles bewerkt. De 4 is van chipboard, en deze heb ik met glitter- embossingpoeder bewerkt, net als het "bubbelrandje". De letters zijn gestempeld met Eline Pellinkhof stempels. Het papier is van Splash Dance van Imaginisce.

woensdag 8 juni 2011

Hi there!

Het is alweer woensdag! De week vliegt voorbij...mijn week in ieder geval! Over een paar dagen ben ik jarig, duimen jullie dat het droog is vrijdag, want ik heb een dagje dierentuin gepland met mijn schoonzusje en de kids...

Vorige week heb ik dit kaartje gemaakt voor een lieve vriendin. Ik begon met de streepjesstempels (Waltzingmouse), links op het kaartje. De geponste vlindertjes vond ik zo vrolijk, met het mooie papier van Basic grey erbij, een touwtje en de tekst (Hero Arts) is het dit kaartje geworden.

Ik ga nog even een blogrondje maken, fijne avond!

zondag 5 juni 2011

Forever!

Goedemorgen op deze regenachtige morgen! Wat een domper na dat mooie weer van gisteren, maar wel echt weer voor een blogronde en een nieuw bericht op mijn eigen blog uiteraard.

Weer een kaart voor een trouwdag van vrienden. 6 jaar geleden trouwden ze, een week voor onze eigen bruiloft. Dat was een heel bijzondere tijd! Doordat we zo vlak na elkaar trouwden zijn we echt goede vrienden geworden, we zijn zo betrokken geweest bij het organiseren van elkaars en onze eigen bruiloft. En krap 3 jaar later kregen we vlak na elkaar een kindje. Echt een speciale vriendschap dus!

Met de bomenstempel van Unity maakte ik deze kaart voor ze. De stempel heb ik gekleurd met Distress inkt, het rode hartje met glossy accents bewerkt. De tekst erbij is van papersmooches op papier van Basic Grey.

Fijne zondag en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!