vrijdag 30 mei 2014

Met pensioen

Goedemorgen! De titel van mijn blogbericht doet vermoeden dat ik een kaart heb gemaakt voor iemand die met pensioen gaat, maar dat is niet waar.. Ik heb een kaart gemaakt met producten die met pensioen gaan! Want vandaag is namelijk de retired-list van Stampin' Up! bekend gemaakt! Er verdwijnen veel producten uit het assortiment, sommigen met flinke korting. Onderstaand vind je linkjes naar de lijst.
De Off The grid stempel en de Hearts a Flutter stempelset die ik hier gebruikte verdwijnen helaas ook uit het assortiment....

Produkten die op deze lijst staan, zijn nog te bestellen t/m eind juni. De ervaring van vorig jaar leert dat lang wachten met bestellen niet slim is...alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt en op sommige producten zit een fikse korting! OP = OP
Mijn tips: de Off the Grid stempel, de wielstempels (deze verdwijnen allemaal!), de En Francais achtergrondstempel, de Simply Stars stempelset, de Mini melk carton stans.....

Wil je nog graag iets bestellen van deze lijst, dan kun je komende zaterdag, 31 mei, meedoen met de verzamelbestelling die ik dan doe. Uiteraard spaar je ook met deze bestelling punten mee voor een volle Spaar-taart, en dus € 30 vrij te besteden aan Stampin' Up! produkten.

Mail me je bestelling uiterlijk vanavond voor 20.00 uur op kaartentaart@gmail, en ik zorg dat je snel de spulletjes in huis hebt!

De stempels die verdwijnen kun je hier bekijkenop sommige artikelen zit korting, dit staat erachter!

De accessoires die uit het assortiment gaan kun je hier bekijken, en let op, op sommige zit een korting van maar liefst 40%!

donderdag 29 mei 2014

Kom jij erbij?

Vandaag is er zo'n leuke actie gestart bij Stampin' Up!, die moet ik even met je delen! Je kunt namelijk instappen als demonstratrice voor € 65,-! Normaal is dit € 129,- dus dit is echt een superactie!

Hoe gaat het in z'n werk:

  • Je kiest voor € 70,- aan producten uit de catalogus uit, dit mogen vanaf morgen, vrijdag 30 mei, ook producten uit de pre-order selectie zijn van de nieuwe catalogus!
  • Je betaalt € 65,- hiervoor krijg je dus voor € 70,- aan producten, maar ook een starterspakket bestaande uit catalogussen, bestelformulieren etc. Alles om gelijk te starten!


Uiteraard profiteer je van de vele voordelen van het demonstratrice zijn!
Als demonstratrice krijg je:
  • 20% korting op de producten
  • Provisie afhankelijk van hoeveel je omzet
  • Als eerste sneak peeks van nieuwe producten, als eerste de nieuwe catalogus en ook de gelegenheid hieruit te bestellen.
  • Twee keer per jaar een bijeenkomst, georganiseerd door Stampin’ Up!, waar je andere demonstratrices ontmoet, nieuwe producten te zien krijgt en er workshops worden gegeven waardoor je een heleboel ideetjes opdoet!

Wat wordt er van je verwacht?
Met je starterspakket kun je aan de slag. Workshops geven, als je dat wil. Alleen voor jezelf bestellen, of voor je vriendinnen. Niets hoeft, alles mag. De enige voorwaarde is dat je per kwartaal een omzet van € 300,- haalt. Haal je dat niet, dan heb je een maand extra uitloop. Heb je de omzet dan niet gehaald, dan stopt je demonstratorschap, punt. Geen kleine lettertjes dus!

Het mooie van nu instappen is dat je tot eind september hebt om je kwartaalomzet te halen! Je krijgt dus een extra maand kado!

Is het iets voor jou? Of heb je vragen? Stuur me een berichtje! Mijn emailadres is kaartentaart@gmail.com. Ik zou het heel gezellig vinden om jou in mijn team te verwelkomen!

woensdag 28 mei 2014

Happy label

Vorige week maakte ik voor aan een cadeautje een label. Ik gebruikte aquarelpapier en een stans uit de Chalk Talk set van Stampin' Up! Voor de achtergrond ging ik met inkt refills, water en een penseel aan de slag.

Daarna stempelde ik wat bloemetjes met de Petite Petals set, en gebruikte de bijpassende pons om ze uit te ponsen. (P)inspiratie voor dit label vond ik hier.

En dan gaan we nu over naar de weekly deals....de laatste! Kijk je mee? Als er wat voor je bijzit, of wellicht wil je iets anders bestellen, dan kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com. Komende zaterdag gaat er een verzamelbestelling uit!




donderdag 22 mei 2014

Liftchallenge # 66


Wat een superleuke kaart hebben de meiden van het Liftchallenge-blog weer uitgezocht om te liften. Ik heb een poging gewaagd..



Ik besloot de kleurtjes van het origineel aan te houden, lekker vrolijk. Het is wel een beetje een drukke kaart geworden, maar de vrolijkheid spat eraf vind ik zelf!


Dit was de te liften kaart van Gretchen MacAlveen, het vlaggetje paste er bij mij niet meer op helaas :-(.



woensdag 21 mei 2014

Weer een nieuwe....

....klaprozen-kaart! Voorlopig even de laatste, dat beloof ik ;-). Weer in een heel andere stijl en lekker veel "witruimte".

Ik heb gebruikt: de Pleasant Poppies stempel, de Banner Blast stempelset en banner pons, inkt refills, een kwastje en water om mee te kleuren. Dit is zo leuk om te doen!

En..er zijn nieuwe weekaanbiedingen! Ik bestel komende zaterdag weer, wil je meebestellen stuur me dan even een mail op kaartentaart@gmail, voor vrijdag 23 mei 18.00 uur.




woensdag 14 mei 2014

Klaproos nummer 3!

Goedenavond! Inmiddels is het alweer woensdag en vordert mijn online card class watercoloring. Ik doe niet alle lessen, maar pik eruit wat mij aanspreekt en gisteren was dat "Faux hand painting". Ik pakte de klaproos uit de set "Happy Watercolor" erbij en ben aan de slag gegaan:

Wat is dit verslavend leuk om te doen zeg! Een heel leuke techniek! Ik heb de kaart afgemaakt met Crumb Cake cardstock, waarop ik de "En Francais" tekststempel heb gestempeld met Sahara Sand inkt. Het tekststempeltje is van Impression Obsession.

Vandaag werden ook de nieuwe weekaanbiedingen bekend! Zit er iets voor je tussen, of heb je nog andere bestelwensen, laat het me dan uiterlijk morgenavond, donderdag 15 mei, voor 18.00 uur weten via kaartentaart@gmail.com. Ter herinnering: je krijgt een gratis clear stempelset bij elke € 75,- die je besteedt (de stempelsets kun je hier bekijken) en een extra spaarpunt als je € 75,- besteedt, dus geen 3, maar 4 spaarpunten!

zondag 11 mei 2014

Nog een veld vol...

Dank jullie wel voor alle leuke reacties op mijn klaproos-kaart! Gisteren ben ik bezig geweest met versie twee. Ik volg de Online Card Class watercoloring for cardmakers, en mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat Sanketij van het blog Storyteller daar een videotutorial gaf...zij maakt zulke prachtige dingen.

En ik ging aan de slag...voor een eerste poging best geslaagd toch? Ik gebruikte inkt refills en een waterpenseel en de Pleasant Poppies stempel van Stampin' Up!



Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, ik wens je een fijne zondag en als je Moederdag viert: laat je lekker in de watten leggen!

zaterdag 10 mei 2014

Crazy for CAS #43

Goedemorgen op een nieuwe Crazy for CAS zaterdag! De nieuwe challenge is: gebruik lint of twine op je creatie!

Ik ging voor super-CAS, en tekende met potlood een lijn en hartje. Hierop lijmde ik twine. De letters zijn gestempeld met de nieuwe stempelset van Stampin' Up!: Sans & Stripes. Hiermee stempel je eerst de basisletter en daarna de streepjes erop: resultaat zijn letters in twee kleuren. Deze stempelset krijg je kado als je voor € 75 bestelt!

Wil je ook meedoen met de challenge? Je hebt tot zaterdag 24 mei om je creatie te linken op ons blog!

Ik wens je een gezellig en zonnig weekend!

woensdag 7 mei 2014

Een veld vol klaprozen

Gisteren aan de slag gegaan met de prachtige Pleasant Poppies stempel van Stampin' Up! Gestempeld op aquarelpapier, met embossingpoeder verhit met de heattool (daarover later meer ;-)) en ingekleurd met een kwast, water en inktpads. Heerlijk om te doen en ik vind het resultaat erg mooi, dromerig.


Ik ben benieuwd wat jij vindt!
 
Ik doe met deze kaart mee aan de Watercolor challenge van Bij Oma Dee!

En..er zijn weer nieuwe weekaanbiedingen! Waaronder de heattool, superapparaat voor een zeer scherpe prijs! Ook een paar embossingpoeders zitten in deze weekaanbieding, je kunt dus gelijk aan de slag! Wil je iets bestellen, mail me dan voor vrijdag 18.00 uur op kaartentaart@gmail.com. Bij elke € 75,- die je besteedt krijg je een gratis clear stempelset, deze kun je hier bekijken! En uiteraard krijg je spaarpunten, waarmee je razendsnel € 30,- vrij te besteden bijeenspaart!



dinsdag 6 mei 2014

Flowerbox

Goedemorgen! Vandaag heb ik een doosje bloemen aan jullie te laten zien! Inspiratie vond ik bij Rachal Lewsley op Pinterest.



De buitenkant van het doosje, versierd met Watercolor Wonder Designer paper, de Hexagon pons en een stempel uit de set Six Sided Sampler.

De binnenkant is en explosie van bloemen! Gemaakt met de Flower Shop stempels en bijpassende pons. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Rich Razzleberry, Tangerine Tango en Crushed Curry. Achter de bloemen is ruimte om een giftcard te stoppen.

Wil je ook zo'n explosief kaartje maken? Donderdag 22 mei geef ik een workshop bij mij thuis in Leusden van 19.30 tot 21.30 uur. Deze workshop is inclusief al het materiaal dat je nodig hebt voor deze kaart, koffie/thee en iets lekkers. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Om je op te geven kun je mailen  naar kaartentaart@gmail.com!

donderdag 1 mei 2014

Nieuwe gratis stempelsets en spelen met inkt!

Goedemorgen! Zoals beloofd vandaag weer een inkttechniek kaart en....supernieuws! Zullen we daar maar mee beginnen?

Vanaf vandaag zijn er clearstempels bij Stampin' Up! En....nog leuker, ze zijn gratis! Want als je voor minimaal € 75,- besteedt mag je een setje kiezen! Dit zijn ze:
Eye catching Ikat

Show&Tell 1

Show & Tell 2


Sans & Stripes


Als je enthousiast bent, en een verlanglijstje hebt, of misschien nog iets te vragen voor Moederdag, laat het me dan weten! Ik doe komende zaterdag een verzamelbestelling, en als je meebestelt krijg je ook spaarpunten van mij waarmee je spaart voor € 30,- vrij te besteden aan Stampin' Up! Bij elke € 20,- die je besteedt ontvang je van mij 1 spaarpunt, en met 10 spaarpunten is je spaarkaart vol en mag je voor € 30,- uitzoeken! Je kunt me mailen op kaartentaart@gmail.com

ACTIE: bestel je zaterdag mee voor € 75,- , dan krijg je van mij een extra spaarpunt!  Bij € 75,- krijg je dus geen 3, maar 4 spaarpunten! Deze actie geldt alleen voor de verzamelbestelling van komende zaterdag, 3 mei.

En nu het kaartje dat ik je beloofd had!


Voor dit workshopkaartje gebruikten we de superstempel Hardwood om een mooie achtergrond te maken. Op Crumb Cake cardstock stempelden we met de donkerbruine Chocolate Chip inkt, en door na het stempelen met een waterpenseel of nat kwastje over de afdruk te gaan, gaat de inkt een beetje uitlopen. Prachtig effect!

Op een stuk Naturals White cardstock stempelden we vervolgens de bloemen uit de set "Truly Grateful"met stazon inkt. Dit is watervaste inkt, dat was nodig omdat we daarna met een blender pen en de Stampin' Up! inkten de  bloemen gingen inkleuren. Met een ovaal stansje hebben we vervolgens de bloemenafdruk uitgesneden.