donderdag 22 januari 2015

Nieuwe weekaanbiedingen!

Goedemorgen! Hier ben ik weer met de nieuwe weekaanbiedingen van Stampin' Up!


Als je van kleuren houdt zit je deze week zeker goed! Een mooie aanbieding van de Blendabilities en ook de Stampin Write markers in pastelkleurtjes zijn extra voordelig!

Wil je meeprofiteren? Vanavond doe ik een bestelling, als je me voor 19.00 uur mailt op kaartentaart@gmail.com bestel ik ook voor jou mee!

woensdag 14 januari 2015

Vlinderserie!

Hoi! Leuk dat je op deze druilerige woensdagechtend mijn blog bezoekt! Ik ben van het weekend bezig geweest met de nieuwe vlinderstanzen van Stampin' Up!, de butterfly thinlits. Als echte vlinderliefhebber kon ik die niet weerstaan!


Ik stanste de middelste vlinder een paar keer uit in glimmer cardstock, wit cardstock met een mooie glans. Daarmee maakte ik een serie kaartjes, gecombineerd met het designpapier "Best year ever"wat je gratis kunt kiezen bij elke € 60,- die je besteedt.


De spettertjes op de achtergrond maakte ik met de een stempel uit de set "Gorgeous Grunge" en witte inkt.


Vanavond doe ik weer een bestelling bij Stampin' Up!, en daarbij kun je ook gebruik maken van de nieuwe Weekly deals, ze zijn weer leuk:


Wil je meebestellen, mail me dan voor 19.00 uur op kaartentaart@gmail.com!

woensdag 7 januari 2015

Te leuk om niet te delen!

De weekly deals voor deze week zijn bekend, en ik vond ze te leuk om niet te delen! Het punch board is nu zeer aantrekkelijk geprijsd bijvoorbeeld en een echte musthave als je houdt van doosjes maken!

Zit er iets voor je bij? Vanavond bestel ik, wil je meebestellen dan kun je me voor 19.00 uur mailen op kaartentaart@gmail.com!


dinsdag 6 januari 2015

Wordt verwacht deel 2!

Jaaaa, het is zover! De Sale-A-Bration is van start gegaan! Voor ik het nieuwtje verklap nog een kaartje van mij met een paar nieuwe producten:


Een klein kaartje, leuk voor aan een bosje bloemen of op een cadeautje. Ik gebruikte de nieuwe stempelset Painted Petals, en de bijpassende embossingfolder Spring Flowers.

Mijn berichtje van gisteren krijgt een vervolg, want ik had nog een nieuwtje beloofd! Bij ons thuis wordt er ook iets verwacht: ik ben zwanger van ons tweede kindje! Om dat te vieren krijgt iedereen die morgen of volgende week woensdag meebestelt met de verzamelbestelling een rolletje "Sweet Dreams"washi tape bij de bestelling, naast uiteraard te verdienen Sale-A-Bration kadootjes, de spaarpunten en het "vaste" kleinigheidje wat ik bij alle bestellingen stop!


Wil je meebestellen mail me dan op kaartentaart@gmail.com!

maandag 5 januari 2015

Wordt verwacht!

Hoi! Ben je ook aan het aftellen? Morgen begint de Sale-A-Bration bij Stampin' Up! en dat betekent 1 groot feest, want bij elke € 60,- die je besteedt aan Stampin'  Up! producten kies je een gratis kado uit de speciale Sale-A-Bration folder (vanaf morgen vind je die in de zijbalk van mijn blog). Als klap op de vuurpijl gaat morgen ook nog eens de nieuwe voorjaarscatalogus in!

Met de stempelset "Sheltering Tree" uit de nieuwe catalogus maakte ik wat nieuwjaarskaartjes:


Ben je benieuwd naar de nieuwe producten en naar de mooie spulletjes die jij gratis kunt verdienen tijdens de Sale-A-Bration? Morgen vind je de Sale-A-Bration catalogus en voorjaarscatalogus in de zijbalk van mijn blog, wil je ze graag op papier hebben stuur me dan een mailtje op kaartentaart@gmail.com.

Ik hoop dat je morgen ook even langskomt op mijn blog want ik heb nog een leuk nieuwtje te delen!

donderdag 1 januari 2015

Happy New year-sneek peak!

Hoi! Ik wens je een gelukkig nieuwjaar, dat al je wensen uit mogen komen!

Ik heb een nieuwjaarskaartje gemaakt met voornamelijk nieuwe Stampin' Up! spulletjes! Deze zijn allemaal te bestellen of te verdienen vanaf 6 januari, dan gaat namelijk de nieuwe folder in en start de Sale-A-Bration. Misschien weet je nog wel van vorig jaar wat dat inhoudt? Bij elke € 60,- die je besteedt mag je een gratis artikel kiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder.

Het designpapier dat je op mijn kaartje ziet is een van deze cadeautjes. De lintjes een andere, die kun je kiezen met knoopjes erbij in bijpassende kleurtjes. De happy stans is een nieuw artikel uit de voorjaarscatalogus. Een echt sneak peek-kaartje dus!

De komende dagen zal ik nog meer "nieuws" laten zien en vertellen! Ik hoop je terug te zien op mijn blog!